Naši autori: Budwig, Hirneise, Humble, Sircus, Costantini, Virapen...
Početna stranica »»  dr. Johanna Budwig »»  Lothar Hirneise »»  Jim Humble »»  Kristijan Kolega »»  dr. Antonio Vito Costantini »»  John Virapen »»  dr. Mark Sircus »»  dr. Semir Osmanagić Web shop Kontakt
 


O nama

Omega lan d.o.o.
Biškupec breg 13b
10000 Zagreb
tel./fax: 01/455-6468
mobitel: 091/233-0925
e-mail: prodaja@omegalan.info

OIB: 37870660134
MB: 0920339
žr: 2500009-1101017786
Darko VujnovićPoštovani posjetitelju,

želio bih Vas pozdraviti na našim web stranicama i htio bih izreći par riječi.

Kako istražujem područje takozvanih alternativnih terapija liječenja raka i drugih bolesti, kako prevodim naslove i kako objavljujem knjige, tako sve više shvaćam uzroke bolesti, načine prevencije i načine izlječenja. Najvažnija mi je učinkovitost određene terapije za ponovnu uspostavu zdravlja. Zato izdavanjem knjiga podržavam autore u njihovom prikazu boljih metoda, a što u konačnici pomaže ozdravljenju oboljele osobe. Inače, da njihove ideje i postavke nisu (za mene) ispravne, nikad niti ne bih njihove knjige objavio u Hrvatskoj.

I zbog toga osobno nikad neću dozvoliti primjenu metoda liječenja koje mi mogu naškoditi, tj. ne pristajem na one terapeutske postupke koji uključuju primjenu kirurških zahvata (odstranjivanje tumorskih tkiva), kemoterapije i zračenja.

To je stoga što u slučaju raka postoji sijaset boljih i neškodljivijih postupaka. Medicinsko načelo kojeg se želim držati je staro koliko i Europska civilizacija, a koje kaže: "Primum non nocere" - najprije ne naškoditi.

Knjige koje su objavljene i koje će tek biti objavljene u Biblioteci "Novo zdravlje" dat će čitateljima mnogo upotrebljivih podataka, ali ističem obaveznu komunikaciju s terapeutom kojem vjerujete.

Od srca Vam želim sve najbolje na Vašem putu.

Darko Vujnović,
direktor Omega lan d.o.o.