Naši autori: Budwig, Hirneise, Humble, Kolega, Sircus, Costantini, Virapen, Osmanagić...
Početna stranica »»  dr. Johanna Budwig »»  Lothar Hirneise »»  Jim Humble »»  Kristijan Kolega »»  dr. Antonio Vito Costantini »»  John Virapen »»  dr. Mark Sircus »»  dr. Semir Osmanagić »»  Sheridan Simove Web shop Kontakt

O autoru

Sheridan 'Shed' Simove, samoproglašen "Čovjek ideja" (Ideas Man) je zabavljač, autor i samostalni poduzetnik. Njegov aktivni um stalno pronalazi nove zabavne stvari, knjige, igračke, suvenire i poklone koji ponekad zadiru i u lascivno.
Nakon što je završio školu Eksperimentalne psihologije u Oxfordu, neko je vrijeme radio u Disney Worldu na Floridi, a zatim se u Engleskoj bavio TV produkcijom. Tako je sudjelovao u reality showu "The Big Breakfast", "Space Cadets" i "Big Brother".
Njegov je nemiran duh nakon televizije krenuo u poduzetničke vode gdje je kreirao više desetaka zabavnih poklona za svakoga. Tako su njegova dva poklona proglašena u Velikoj Britaniji za "Poklon godine" (serija rođendanskih svjećica i serija generatora zvuka).
Objavio je knjigu "Čovjek ideja", a nakon nje i knjigu s neispisanim stranicama "O čemu razmišlja muškarac kad ne razmišlja o seksu" koja je po objavi postala svjetski bestseler i koja se popela u 50 najprodavanijih izdanja na Amazonu.

naručivanje knjige
(40 kn)